28 Haziran 2016 Salı

Mara Dilek Ülkü-Kalpde yaşamak-kendini bulma semineri-Yılmaz parlar


 


 

KALPTE YAŞAMAK & Merhamet Bilgeliğinde USTALAŞMAK

Kalbinle temasa geçmeye hazır mısın? Gerçek merhametin merkezinde buluşuyoruz.

BU BİR "KENDİNİ BULMA" SEMİNERİDİR.
"Sağlıklı ve uzun yaşamın sırları"


MARA DİLEK ÜLKÜ

15 Temmuz 2016 Cuma saat 19.30 - 22.00




önemli: kişi sayısı sınırlı olacağından rezervasyon yaptırmanız rica olunur.
Spirituel öğretmen MARA DİLEK ÜLKÜ   "KENDİNİ BULMA" semineri olarak tanımladığı seminerde,
"Sağlıklı ve uzun yaşamın sırları" nı sizinle paylaşacaktır.

Kadim Çin Tıbbı Bilgeliği "Sağlıklı ve uzun yaşamın sırları" "Renklerin İyileştirici Etkisi"



PROGRAM AKIŞI :

* Beden sezgimizi geliştirme ve kalbimizle iletişime geçme,
* 5 Elementi dengeye getirme methodları
* Ruhumuzun Feng Shui'sini nasıl düzenleriz.
* Hayatımızdaki kavramlar doğru kullanıldığında iyileştirici etkiye nasıl  sahip olabiliyorlar. (Renkler, yönler, rakamlar ve beslenme)
 * Renklerin iyileştirici etkisi



Çoğunlukla en büyük yanılgımız mutluluk, huzur ve sevgi gibi hayatımızda her daim olmasını istediğimiz enerjilerin dışarıdan bize doğru aktığını zannetmemizdir. Birileri de çıkar ve size derki: aradığın her ne ise içinde!
Ama bakar da bir türlü göremeyiz, çünkü önce gölgede bıraktığımız içimizin ışığını yakmak gereklidir.

Bu kendini bilememezlik insanın ruhsal ve bedensel hastalanmasına ve erken yaşlanmasına ve kilo problemlerine sebep olur. Çünkü öncelikle kendinizle olan uyumunuzu sağlayamadığınız sürece hissettiğiniz iç huzursuzluğu, stress hormonunuz olan kortizol seviyenizi artırır. Kortizol seviyemizin yüksek olması, şeker hastalığı, kalp hastalıkları, kanser, depresyon ve bağışıklık sistemi  düşüklüğü olmak üzere bir çok kronik hastalığa sebep olur.

Bilimsel açıdan uyum, değişen koşullara ve yaşamın güçlüklerine hiç acı çekmeden uyum sağlama yeteneği olarak adlandırılmaktadır.

Günümüzde herkes aynı soruyu soruyor: Tüm hastalıklarım strese bağlı mı? Nasıl önlerim? Erken yaşlanmadan nasıl uzun yaşayabilirim?
Bu "sır" kendini tanımakla çözülmeye başlar.

Kadim Çin Tıbbı hekimleri dünyada ilk olarak bütünsel sağlık hizmeti sunmuşlardır. Ölümsüzlüğe giden yolun hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlıklı olmaktan geçtiğini belirtirler. Çin tıbbı'nın temel tedavi yöntemlerinden biri olan "akupunktur" ve "5 element uyumu bilgeliği ve doğum element analizi" bu düşüncenin yöntemini oluştur. Bizler , doğum öncesi (karma) , doğum anı (çin astrolojisi ve beden elementlerimiz), doğum sonrası deneyimlerin etkileriyle beden titreşimizi oluştururuz. Çinli bilgeler buna kısaca , yer, gök ve insanlık etkisi derler.
Beden titreşiminiz sizin gelecekte deneyimleyeceğiniz olaylar ve durumları belirler. Bilinçaltınızda kayıtlı doğum öncesi ya da sonradan edinilmiş kayıtların farkına varıp temizlemediğiniz sürece hep aynı olayı başa dönüp tekrar deneyimlersiniz, ta ki farkındalık geliştirip duygu toksininizden kurtulana kadar.
Çin tıbbının asıl kadim temelini oluşturan QIGONG bilgeliğinde bu iyileşmeye bütünsel bir yaklaşım vardır. Ruh, beden, zihin birlikte şifalandırılmalıdır.

Bu nedenle;
QIGONG ŞİFA SANATI; Ruh, beden ve zihni bütünsel olarak iyileştirmeye yarayan birbirini tamamlayan öğretilerin ana başlığıdır.

Kadim Qigong öğtemenleri "ölümsüzlüğe" giden yolun kendi özünü tanımakla başladığını söylerler. Çünkü kendinize "nasıl davnacağınızı bilmek" için önce ruhsal ve bedensel olarak kim olduğunuzu bilmeniz gereklidir. Bazen kendimizi çok iyi tanıdığımızı sanıyor olsak da bilinçaltımızın gölgelerinde kalmış duygularımızı çıkarıp havalandırmadan tam bir iç huzuru elde edemeyiz.

QIGONG kadim şifa bilgeliğinin en önemli başlıklarından biri ve kendini ruhsal ve bedensel keşfetme metodu olan

"5 Element Analizi ve Öz Beden Feng Shui Uyumu" nu bilmek hayatınızda bir türlü bulamadığınız soruların cevaplarını kulağınıza fısıldayacaktır. 

MARA KİMDİR?

"Kalp Okulu" ve "The Healing Power of Compassion" methodunun kurucusu MARA, Spirituel Öğretmen, Bütünsel Sağlık Yaşam Koçu ve Şifacıdır.

Bütünsel olarak sağlıklı, yani , ruh, beden ve zihin dengesini sağlamış bireylerin olduğu bir toplumun gerçek, mutluluk ve bolluğa ulaşacağına katkıda bulunmanın hayattaki misyonlarından biri olduğunu ifade etmektedir.

Dünyanın keyifle yaşanabilir bir yer olduğunu ve toplumda birlik bilincini sağlamaya gönül vermiştir.

Bireysel seans ve seminerlerinde Qigong Egsersiz Terapisi (Body Art), Kadim Çin tıbbı ve Beş Elementin Kaderimize Etkisi ve Şefkatin İyileştirici Gücü tekniklerini paylaşmaktadır.



1982 yılında başlayan spiritual yolculuğunda Çağdaş Bilimler, İslam ve Tasavvuf Araştırmacısı Ahmet Hulusi, Yaşam Koçluğu ,NLP ve Kauntum Uzmanı Dr. Murat Soysalan, Qigong Grand Master Fu Wei Zhong, Chineese Bazi Master Joey Yap, eğitimlerini ve masterlık sertifikalarını aldığı Uluslararası Öğretmenlerinden bazılarıdır.
BİLGİ PAYLAŞIM DERNEĞİ
Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5
Taksim / İstanbul

Mersis numarası: 9792369754762174
Tel : 0212 245 29 42 / 0532 612 85 17
www.bilgipaylasim.org
explorer@superonline.com

UYARI: İşbu elektronik posta içerisinde yer alan herhangi bir bilgi tedavi amacı taşımamaktadır. Söz konusu bilgiler elektronik posta alıcısını bilgilendirmek amaçlı olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Verilen bilgiler hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen doktorunuza danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder