4 Nisan 2013 Perşembe

RAVENSBURGER ADORE OYUNCAK-HABER YILMAZ PARLAR


ADORE OYUNCAKLARI RAVENSBURGER İLE

TÜRKİYE TANITIMI YAPACAK

Alman puzzleşirketi Ravensburger yepyeni koleksiyonunu gerek Türkiye’de gerekse ihraç edilerek Dünyaya Türk ressamlarının eserlerini tanıtmaya hedefleniyor.

Adore Oyuncak’ın distribütörlüğünü yaptığı, Alman puzzle şirketi Ravensburger marka puzzle oyuncaklar olarak özellikle çocukların sağlıklı güvence içinde oynıyabileceği ve kullanabileceği herhangi bir zararlızehirli boya içermeyen nitelikte. Sub Hotel’de basın toplantısı düzenlenerek ürünlerini tanıttı. Böylece basın yoluyla kamuyla paylaşıldı.
Ünlü ressam Hamit Görele ve Türkiye’nin başarılı fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar’ın eserlerinden oluşan Türk Sanat Eserleri puzzle koleksiyonu gerek Türkiye’de gerekse Dünyadaki meraklılarıyla buluşucak.

Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür basın toplantsında “Ravensburger’in en yeni serisi olan Türk Sanat Eserleri koleksiyonunu bugün basın mensuplarıile tanıştırdık. Bu bizim için heyecan verici bir olay. Ayrıca belirtmek isterim ki Ravensburger ileriki yıllarda farklı sanat dallarına ait motiflerle koleksiyonu genişletmeyi hedefliyor.” dedi.

Ayrıca toplantıda fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar ve ressam Hamit Görele’nin oğlu Mustafa Görele, puzzle oyuncakları ile eserlerin taşınmasıtanıtılmasını son derece olumlu olarak değerlendirdiler.
Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür’e firması hakındaki bilgileri şöyle verdi

“Adore Oyuncak 1996'dan bu yana çocuklarıve içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenleri dünyanın en ünlü eğitici ve eğlenceli oyuncaklarıyla buluşturuyor. LEGO ve Ravensburger’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Adore Oyuncak 2002 yılında dünyanın en büyük model maket markası Revell, 2005 yılında aksiyon figürü pazarının en önemli üreticilerinden Bandai ile distribütörlük anlaşması yaparak Harumika, Ben 10, Pokemon, Keytweens, Star Friends, PopPixie gibi popüler markaları çocuklarla buluşturdu. 2011 ortalarında ise Epoch ile anlaşarak Sylvanian Families ürünlerinin distribütörlüğünü yapmaya başladı.2012 yılında Rainbow ile distribütörlük anlaşması yapan Adore Oyuncak bünyesine katmış olduğu Winx Club markası ile kız oyuncakları kategorisinde de önemli bir paya sahip oldu. Çocukların gelişimine ve güvenliğine hassasiyetle yaklaşan Adore Oyuncak’ın bünyesinde bulunan tüm

ürünler AB oyuncak standardı 88/378/EEC direktifine ve AB uyum yasalarıçerçevesinde yayımlanan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Oyuncak Yönetmeliği’ne uygun olarak ithal edilmektedir ve CE uygunluğuna sahiptir. Adore Oyuncak yapı oyuncakları, kutu oyunları, puzzle'lar, maketler, aksiyon figürleri, oyuncak bebek ve oyun setleri segmentlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor.”


yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder