11 Mart 2013 Pazartesi

(İSO) MECLİS ÜYESİ AYNUR AYHAN -SERGI-YILMAZ PARLAR

(İSO) MECLİS ÜYESİ AYNUR AYHAN^DAN SANATA İLK ADIM.

Başarılı iş kadınlarımızdan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyesi Aynur Ayhan “1000’de Bir” isimli ilk fotoğraf sergisi ile sanat dünyasına merhaba dedi. 16 Mart 2013 tarihine kadar sürecek İSO Odakule Sanat Galerisi’ndeki sergi açılışında, yine Başarılı girişimci iş kadınlarımızdan Ayşegül Çapan ve Sultan Tepe gibi sanatcının yakın dostları ile birlikte, İSO nun önde gelen isimleri sanatcıyı yalnız bırakmadılar. Gecede sanat ve ekonomi yine sohbetlerin konusuydu.

İSO Sanat danışmanı Yalçın Denizyılmaz ile New York Christe’s de resimleri sergilenen 200 yılldır görülmeyen su tekniği ile deniz dalgaları resimleriyle anılan İngiltere’nin en büyük koleksiyoncularından John Swane tarafından resimleri alınan dünyaca meşhur Ressamımız Mustafa Günen ve geleneksel sanatlarımızı canlandırmak yeni nesillere tanıtmak misyonu üstlenmiş Tezhip, minyatür, ebru, ve çini gibi sanat sergilerini pek çok şehrimizde açmış olan İstanbul Nakışhanesi isimli Atölye sahibi Tülin Gönültaş’ta Sanat dünyasına adımını atan girişimci iş kadınımız Aynur Ayhan’ı takdir eden ve destek veren sanatcılarımızdı.



Sergilen, özel bir yetenek ve çok sabır gerektiren zamanlama ile bütünleşen fotoğraflar açılışa gelen elit davetlilere ilham kaynağı olurken, davetiler sanatcı iş kadınımızdan zaman zaman eserler hakkında bilgiler aldılar.

yilmazparlar@yahoo.com

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder