23 Şubat 2018 Cuma

SKAL İSTANBUL – GASTRONOMİ TURİZM-HAMSİLİ PİLAV-KONAK HOTELİ-YILMAZ PARLAR


 
SKAL İSTANBUL – GASTRONOMİ TURİZM

Turizmin alternatifleri arasında önemli payı ve pazarı olan gastronomi turizmde yöresel lezzetleri tanıtarak turizmde ön plana çıkma isteği her platformda dile getirilen ancak ekmek arası dönerden ileriye gidemeyen zengin Türk mutfağın tanıtımına Konak Hotel katkı sağlıyor. “Hamsili Pilav Konak Hotelde Yenir” sloganla en azından değişik tat lezzetle marka yemek olarak isim yapıyor.

Geleneksel Hale gelen Konak Hotel Hamsili pilav gecesine SKAL International  İstanbul Klübü davet edilerek, Turizm fikirlerin oluştuğu etkinliğe vesile oldu.

Harbiye’de Konak Otel’in ev sahipliğinde SKAL International İstanbul Klübü 20 Şubat 2018 Salı akşamı yaptığı etkinlikde yine Turizm camiasını bir araya getirdi.

Konak Otel Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gürsel ve eşi Dilek Gürsel, uzun yıllardır sürdürdükleri ve geneksel hale getirdikleri hamsili pilav davetiyle Turizm konulu toplantıya aracı oldu.

Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin’in katıldığı etkinliğe, SKAL İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Ata Eremsoy ve Selma Tatar, USDF Başkanı Faik Alsaç ve TUROB Başkanı Timur Bayındır başda olmak üzere SKAL International İstanbul Kulübü üyeleri katıldılar.

SKAL İstanbul Başkanı Bahar Birinci geleneksel hale getirdikleri Hamsili pilav gecesinin vesile olduğu turizm fikirlerin konuşulduğu geceye ev sahipliğinden dolayı Konak otel yönetim kurul başkanı Savaş Gürsel’e ve eşi  Dilek Gürsel’e, teşekkürlerini sunarak Boyut Yayınlarının kitabını hediye etdi.

SKAL üyesi olan Konak Hotel Savaş Gürsel’in kızı Selin Gürsel ile yaptığımız söyleşide yemek işini ciddîye aldıklarını ziyafete dönüştürmek şeklinde bir misyonları olduğunu söyledi. Uyguladıkları Türk ve Dünya mutfağından seçkilerle otel misafiri kadar yakın çevreden gelen müşterilerin memnuniyetini kazanmak amacında olduklarını sıcak samimi atmosferinde buna zemin hazırladığını dile getirdi.

yilmazparlar@yahoo.com

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder