24 Temmuz 2013 Çarşamba

Azeri ve Kazak öğrenciler, Uyumsoft Akademi’de stajını yaptı-Yılmaz Parlar


Azerbaycan ve Kazakistan’dan gelen öğrenciler, 2013 yaz okulu stajlarını Uyumsoft Akademi’de tamamladı…



Azeri ve Kazak öğrenciler,

2013 yaz okulu stajını Uyumsoft Akademi’de yaptı


Azerbaycan Kafkas Üniversitesi’nden endüstri mühendisliği bölümü öğrencileri ve Kazakistan Süleyman Demirel Üniversitesi’nden işletme bölümü öğrencileri, 2013 yaz okulu stajlarını,24 Haziran ile 19 Temmuz tarihleri arasında, Uyumsoft Akademi’de yaptı.

Türkiye’nin dünyaya açılan yerli yazılım ve danışmanlık firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’nin, bu yıl, Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında 5.’ci kez hayata geçirdiği Uyumsoft Akademi Yaz Okulu stajına, Azerbaycan ve Kazakistan’dan mühendislik ve işletme bölümü öğrencileri katıldı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin laboratuvar sınıfında gerçekleşen staj programında; hem teorik, hem uygulamalı bir eğitim verildi. Yaz okulu stajını başarıyla tamamlayan öğrencilere, 19 Temmuz Cuma günü, Uyumsoft Genel Müdür YardımcısıHüseyin Şahin ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun katılımıyla ‘Uyumsoft Yaz Okulu Başarı Sertifikası’ verildi.




Uyumsoft’tan bine yakın gence eğitim semineri


Ülkemizin sektöründe lider yerli yazılım ve danışmanlık firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 2005 yılından itibaren, ülkemizin yanısıra yurtdışından ilgili mühendislik bölümü öğrencilerine, ‘Kurumsal İşSistemleri ve ERP eğitimleri’ veriyor. 8 yılda, bine yakın gence eğitim semineri veren Uyumsoft, aynı zamanda gençlerin, hizmet verdiği özel sektör müşterilerinde istihdam edilmesini de olanak sağlayarak, iş dünyasına kazandırıyor.


Sektörümüze, kalifiye insan kaynağı yetiştirmeye devam edeceğiz


Uyumsoft’un dün olduğu gibi bugün ve gelecekte, bilişim sektörüne kalifiye insan kaynağı yetiştirmeye devam edeceğini ifade eden Uyumsoft Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin, şunlarısöyledi:

“Uyumsoft olarak, ülkemizin yanı sıra 10’a yakın ülkede başarılı projelere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübemizi de, geleceğimiz olan gençlerimiz ile paylaşmak için kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz ‘Uyumsoft Akademi’nin, sektörümüze kazandırdığı gençlerimizi, yurtiçi ve yurtdışında iş dünyasında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlere yaptığımız yatırım, firmamızın en büyük kazanımlarından birisidir. Uyumsoft olarak, Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere, çeşitli ülkelerden bilişim sektörüne, kalifiye insan kaynağı yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Azeri ve Kazak öğrenciler ile eğitmenleri Yağız Yahnici; Uyumsoft Yaz Okulu Stajı kapsamında, Adell ve Viko firmalarına birer program düzenledi. Üretim hatlarını gezen, iş akışınıgözlemleyen öğrenciler, Uyumsoft’un kurumsal iş sistemlerini işletmeye nasıl adapte ettiği konusunda bilgi edindi.


br />

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder